Avda de Puerto 10, 43006 Valencia 96 353 345 info@cinesaragon.es

Cinema Mediterrani als Aragó

Dins de la seva labor de suport i promoció de les riques i diverses cultures de la Mediterrània, la Fundación ACM Asamblea de Ciudadanos y Ciudadanas del Mediterráneo (FACM) llança, en col·laboració amb Aragó Cinema, l’activitat «Cinema Mediterrani als Aragó», un espai de projecció permanent que vol aproximar al públic les produccions cinematogràfiques procedents del nord, el sud i l’est de la Mediterrània que mai hagen estat estrenades a la ciutat de València. En aquesta activitat col·labora Mostra Viva del Mediterrani i té el recolzament de Casa Árabe i Fundación Tres Culturas del Mediterráneo.

Les sessions de «Cinema Mediterrani als Aragó» es duran a terme l’últim dimecres de cada mes als Aragó Cinema (Av. del Port, 1), i comptaran amb un format de cinefórum entre els directors de les pel·lícules, experts en cinema i el públic.

📽 Dimecres 26 Juliol. 19:00h PREU: 3,50 €
Sud-est del Marroc colonial, Zaid Ouhmad, s’involucra en una lluita sense gràcies contra els colons francesos que van arribar a envair els territoris de les tribus d’Ait Atta. La pel·lícula Addour traça la lluita d’un home i d’un país per la justícia, la dignitat i els valors de la llibertat.